Lectura del primer trimestre: El desert de gel, de Maite Carranza.

Hola a tothom,

Com que l'autora que enguany tancarà la trobada de Clubs de Lectura dels instituts de l'Alt Empordà serà la novel·lista Maite Carranza , considerem que una bona novel·la que podem llegir i compartir tots i totes al llarg d'aquest primer trimestre pot ser "EL DESERT DE GEL".

Font: www.maitecarranza.com


Es tracta d'una novel·la de fantasia traduïda a diversos idiomes (castellà/ català/alemany/ italià/holandès/ francès/rus/ portugès/ brasileny/ /polac/búlgar/lituà/letó/eslovac/coreà/finès/ gallec) i que, pel que veig - segons els llibres que soleu llegir a l'hora del pati a la biblioteca - us agradarà de ben segur (llegiu-ne la sinopsi).

Tot i ser el segon volum d'una triologia, podem llegir-la independentment. Hi ha qui diu que és la millor de les tres, i això pot engrescar-vos a llegir les altres dues; és a dir, el passat i el futur de la protagonista d'aquesta, Anaïd, una noieta misteriosa que haurà de lluitar contra les bruixes Odish...

Qui estigui interessat o interessada, que m'ho faci saber a classe!!

Disposem d'uns 10 exemplars d'aquesta novel·la (gràcies a la col·laboració i el préstec que ens brinda la Biblioteca de Figueres).

Salut i bones lectures.

Víctor-Martí

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUÀNTICS QUANTIC LOVE!!

Trobada amb l'autora Sonia Fernández-Vidal